Springdagen Middelharnis

Springdag zaterdag 21 oktober 2017

Download het programma: Springdag 21 oktober 2017 infobrief deelnemers

Zoals voorgaande jaren organiseert Gymnastiekvereniging MHSD uit Middelharnis ook dit jaar weer een leuke spring/doe-dag in recreatiecentrum De Staver in Middelharnis. We zijn al een aantal jaren geweest en steeds was dat een enorm succes. Wij gaan dit jaar samen met De Kieviten uit Fijnaart.
De bus vertrekt vanaf sporthal De Parel. Pr. Margrietstraat,  Fijnaart.

Het duurt een hele dag en de volgende leuke dingen staan op het programma:

2 uur zwemmen,40 minuten bowlen, 40 minuten klimmen (in de klimwand met instructeur) en tokkelen, 20 minuten handboogschieten en 2 uur springen op grote trampoline, airtumblingbaan, dubbele minitrampoline en gewone minitrampoline. Heel de dag loopt er dan een juf/begeleider mee bij jouw groepje. Tussendoor eten we friet met een frikandel of kipnuggets. MHSD zorgt voor het vervoer, dus we gaan gezellig met de bus.

Voor deze dag kunnen alle leden vanaf 6 jaar (met een zwemdiploma) zich opgeven. De kosten van deze dag bedragen € 22,75 per persoon, inclusief lunch en de bus.

Als je het leuk vindt om mee te gaan, kun je je op de volgende manieren opgeven:

• lever onderstaand strookje + het inschrijfgeld in een envelop in bij

Lia Schol, Voorstraat 56, Willemstad of op de eerstvolgende les

Omdat wij tijdig moeten doorgeven met hoeveel leden we komen, moet je aanmelding uiterlijk op maandag 18 september aanstaande binnen zijn. Zodra we van MHSD de definitieve dagindeling hebben ontvangen, krijg je een briefje over de tijd dat we vertrekken en terug verwacht worden. Voor informatie kun je kijken op www.springdagen.nl.

Mocht je als ouder mee willen als begeleiding: van harte welkom!

 

Download opgave formulier: Springdag zaterdag 21 oktober 2017 (word)

Download opgave formulier: Springdag zaterdag 21 oktober 2017 (pdf)