Springdagen te Sommelsdijk

Springdag zaterdag 27 oktober 2018

Zoals voorgaande jaren organiseert Gymnastiekvereniging MHSD uit Middelharnis ook dit jaar weer een leuke spring/doe-dag in recreatiecentrum De Staver in Middelharnis. We zijn al een aantal jaren geweest en steeds was dat een enorm succes. Wij gaan dit jaar samen met De Kieviten uit Fijnaart.
De bus vertrekt vanaf sporthal De Parel. Pr. Margrietstraat,  Fijnaart.

Het duurt een hele dag en er staan leuke dingen op het programma.

Voor meer info download het opgaveformulier: Springdag zaterdag 27 oktober 2018

Springdagen Middelharnis

Springdag zaterdag 21 oktober 2017

Download het programma: Springdag 21 oktober 2017 infobrief deelnemers

Zoals voorgaande jaren organiseert Gymnastiekvereniging MHSD uit Middelharnis ook dit jaar weer een leuke spring/doe-dag in recreatiecentrum De Staver in Middelharnis. We zijn al een aantal jaren geweest en steeds was dat een enorm succes. Wij gaan dit jaar samen met De Kieviten uit Fijnaart.
De bus vertrekt vanaf sporthal De Parel. Pr. Margrietstraat,  Fijnaart.

Het duurt een hele dag en de volgende leuke dingen staan op het programma:

2 uur zwemmen,40 minuten bowlen, 40 minuten klimmen (in de klimwand met instructeur) en tokkelen, 20 minuten handboogschieten en 2 uur springen op grote trampoline, airtumblingbaan, dubbele minitrampoline en gewone minitrampoline. Heel de dag loopt er dan een juf/begeleider mee bij jouw groepje. Tussendoor eten we friet met een frikandel of kipnuggets. MHSD zorgt voor het vervoer, dus we gaan gezellig met de bus.

Voor deze dag kunnen alle leden vanaf 6 jaar (met een zwemdiploma) zich opgeven. De kosten van deze dag bedragen € 22,75 per persoon, inclusief lunch en de bus.

Als je het leuk vindt om mee te gaan, kun je je op de volgende manieren opgeven:

• lever onderstaand strookje + het inschrijfgeld in een envelop in bij

Lia Schol, Voorstraat 56, Willemstad of op de eerstvolgende les

Omdat wij tijdig moeten doorgeven met hoeveel leden we komen, moet je aanmelding uiterlijk op maandag 18 september aanstaande binnen zijn. Zodra we van MHSD de definitieve dagindeling hebben ontvangen, krijg je een briefje over de tijd dat we vertrekken en terug verwacht worden. Voor informatie kun je kijken op www.springdagen.nl.

Mocht je als ouder mee willen als begeleiding: van harte welkom!

 

Download opgave formulier: Springdag zaterdag 21 oktober 2017 (word)

Download opgave formulier: Springdag zaterdag 21 oktober 2017 (pdf)

Springdagen te Sommelsdijk

Op zaterdag 22 oktober 2016 willen we naar de Springdagen in Sommelsdijk gaan.

Het duurt een hele dag en we gaan dan de volgende leuke activiteiten doen. Zwemmen, springen ( grote trampoline, airtumblingbaan, minitrampoline met Pegases, minitrampoline met schuin vlak, dubbele minitrampoline en trapeze zwaaien), eten ( patat met frikandel of kipnuggets en drinken ), klimmen, tokkelen, tuintrampoline springen en handboogschieten. Heel de dag loopt er dan een juf/begeleider mee bij  jouw groepje.

Het is in de Staver te Sommelsdijk. Het vervoer zal per bus zijn vanuit Fijnaart. Dit zullen we samen met De Kieviten regelen. Opstappen zal zijn bij De Parel in Fijnaart.
De kosten zijn € 22,50  voor de gehele dag ( incl. het vervoer ).

Je mag ook vriendjes of vriendinnetjes meenemen. Zij hoeven geen lid van Malthastars te zijn. De kosten zijn ook voor hen € 22,50.

Alles over de springdagen staat uitgebreid  op de internetsite van de Springdagen te Sommelsdijk www.springdagen.nl , ook staan hier foto’s en een filmpje van vorige jaren.

Lever je briefje + inschrijfgeld van € 22,50 ( in een envelop met je naam en leeftijd op de voorkant ) zo snel mogelijk in bij je leiding( uiterlijk 23 september ), zodat de leiding alles goed kan voorbereiden.
Na je aanmelding krijg je tijdig een briefje met verdere informatie o.a. de tijd van aanvang en hoe laat alles is afgelopen.

Mocht je als ouder mee willen als begeleiding : van harte welkom.
Begeleiders mogen gratis mee. Graag opgeven bij de leiding van je kind.

Download opgave formulier: springdagen-2016